det känns inte bra att inte bli trodd

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det känns inte bra att inte bli trodd




SANNING ELLER LÖGN

 

 

min bil står på sin plats

på parkeringen

 

då tar du för givet

att jag är hemma

 

ändå svarar jag inte

när du ringer

 

så många gånger

jag talat om för dig

 

trots att bilen står

på parkeringen

 

behöver jag inte

vara hemma

 

det känns många gånger

som du inte tror mig

 

det behöver du inte göra

jag vet själv vad som är

sanning

 

varje dag tar jag minst

en promenad

 

dom gångerna står

naturligtvis bilen kvar

på sin parkeringsplats

 

du tror mig inte

det hör jag på din röst

när vi pratas vid

 

så vad är sanning

och vad är lögn

 

det vet jag

men du tror mig inte

 

 

 

 

 

anits 10 november 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-10 10:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt med samspelet med andra. Det visar du på här.
2011-11-11

  HelenaW
Vad är det man brukar säga.. Som man känner sig själv känner man andra.. Den andra är inte ärlig själv alla gånger, därför misstro kanske.. Hoppas du inte tar åt dig av detta..
2011-11-10

  Maria T
Jobbigt att inte bli
trodd
2011-11-10

  Bibbi VIP
Så jobbiga människor kan vara:-(
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP