har det varit trots att det varit gråkallt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har det varit trots att det varit gråkallt




EN UNDERBAR TORSDAG

 

 

en underbar torsdag

har det varit

 

har fått träffat mina

fyrfota vänner

 

dom är min livlina

när det känns tungt

och svårt

 

glada är dom när jag kommer

lika glad är jag att vi får vara

tillsammans en stund varje dag

 

äntligen har jag börjat rensa

bort papper efter min sambo

det har legat över mig länge

 

det är länge sedan jag hämtade

dom på vinden men idag blev

det skönt

 

lyssnade till musik strimlade

och rev det kändes bra gjorde

inte ont kände lättnad

 

suttit i soffan stickat blundat

lyssnat till tystnaden så skönt

att få göra det jag vill

 

så skönt att bara få vara utan

att bli ifrågasatt värken finns

den känns tacksam att få vara

precis som den jag är

 

 

 

 

anits 10 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-11 00:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj vilen text om förnöjdhet. S å fin!!! skicka lite av det till mig. ;o)
2011-11-11

  Eva Helene VIP
God sammanfattning av en givande dag.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP