Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




när lampan har slocknat

 

 

när lampan har slocknat

sorlet lagt sig

 

tystnaden har kommit åter

ensamheten talar sitt tydliga

språk

 

så andas jag ut tacksam att jag

är jag kan och får den jag är

 

en ensamvarg som mår bäst

när jag får lyssna in i mig själv

 

ingen som talar om vad som

måste göras inga pekpinnar

 

det har livet gett mig nog av

nu är jag glad för dom stunder

när jag får må bra

 

 

 

 

anits 12 november 2011

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-12 00:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart att trivas i sitt eget sällskap.
En jättefin dikt!
2011-11-13

  Rosen VIP
att få möta sitt jag ger djup insikt...och det görs bäst ensam och utan påtryckningar
2011-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
Även jag trivs bäst i mitt eget sällskap. Och Guds, givetvis.
"Min Kung och jag", som en härlig sång heter.
2011-11-12

  Anya VIP
Din text andas självinsikt. Bra!
2011-11-12

  Bibbi VIP
Dina egna bilder helt fantastiska.
2011-11-12

  Bibbi VIP
Härligt.
2011-11-12

  Lars Hedlin
En mix av känslor! Bra skrivet! :)
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP