jobbigt med människor som inte förstår

utan bara ställer krav

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jobbigt med människor som inte förstår

utan bara ställer krav




ATT INTE BLI TRODD

                                        

 

tala inte om för mig

vad jag ska göra

och inte

 

säg inte dom orden igen

orden du sa

gjorde ont

 

nu får du rycka upp dig

så säger ingen

till mig

 

du vet inte hur jag har det

du vet inte hur det är

att alltid ha värk

 

när jag svarade dig

med att säga

att du inte vet

 

då gav du mig en blick

som kunnat döda mig

direkt

 

när jag sa att det är stor skillnad

på att ha ont och ha värk

det förstod du inte

 

du tog fram din almanacka

stack den under näsan

på mig

 

undrade när kan du då

jag måste få veta

nu

 

jag såg på dig vände mig om

började gå min väg

orkar inte

 

att alltid förklara och tala om

att jag inte vet hur jag mår

när den nya dagen

är här

 

 

 

anits 13 november 2011

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-13 18:04



Bookmark and Share


  aol
verkligen energitjuvar är så jobbiga
2011-11-17

  Vilhelm
Jag känner igen mig, jag har varit den som inte förstod. det krävs smärta för att förstå smärta.

lev väl.
2011-11-17

  Anya VIP
Svårt med människor som inte förstår.
2011-11-15

  Arja Söderfeldt
Stå på dig. Vila när du kan och samla kraft.
2011-11-14

  Eva Helene VIP
Att ha energitjuvar tätt inpå sig tär på krafterna. Bra att du inte låter dig hunsas!
2011-11-14

  ULJO
Jobbig situation, men stå på dig endast du känner dig själv och de som inte förstår det är inte värda att kallas vänner.
2011-11-14

    ej medlem längre
Vänd andra kinden till....
2011-11-14

  Bibbi VIP
Skaka av Dig energitjuvarna på en gång!
2011-11-13

  Vici
Fy.

Även om det nog
är hart när omöjligt
för den som aldrig
haft sådär långvarigt
ont att riktigt förstå
är det nog inte
riktigt norm att vara
så ...
oförskämd.

Men skäms gör väl
sällan rätt personer.
2011-11-13

  poetryGirl
Det är bara du som vet det
2011-11-13

  Seglaren
Det är svårt att VERKLIGEN förstå hur det är att leva med värk.
2011-11-13

    Birgersdotter VIP
Strunta i såna människor...
2011-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Ta avstånd från och näps sådana människor.
När man vänt andra kinden till har man slut på kinder sedan.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP