eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




ÖNSKAN

 

 

jag har en önskan

en önskan att finna ljuset

 

ljuset som läker såren

som finns inom mig

 

såren som gör så ont

det tunga som inte vill lämna mig

 

ord som gör ont som fått

min skrivarlust att lämna mig

 

 

jag känner dig inte, du

känner inte mig varför trakassera mig

 

 

jag är inte ensam om att

få ord som sårar

 

 

undrar vad du fann för glädje

att förstöra för den som älskar att skriva

 

även om du tyckte det var dåligt

så är det, eller var till glädje för mig

det kommer det att bli igen

 

när såren du rev upp har läkt

jag kan se ljuset igen så hoppas jag

att skrivarlusten är tillbaka och min

bok äntligen bli färdig

 

 

 

anits 18 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 22:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2011-11-20

  Anya VIP
Tråkigt med människor som sårar. Kram!
2011-11-19

  Eva Helene VIP
Det ärliga och uppriktiga sätt att uttrycka dig på som är ditt unika är vi många som tycker om. Fortsätt så!
2011-11-19

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet... vi är många som hejar på dig..glöm inte det!
2011-11-19

  aol
du är en kämpe vännen, kram,
2011-11-18

    Ken Cassel
Bra Stina!
:)

Kramar!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP