Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Lämna mig vid fönstret,
Låt mig blicka framåt.

Låt mig glömma låt mig se.

När verkligheten står till,
Låt mig bli.

Ta mig till platsen där jag förlorade allt,
Låt mig se dig igen.

Låt mig blicka framåt.




Fri vers av Evigt Eko
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-21 17:01



Bookmark and Share


  sandraskänslor
enkel men ändå så djup dikt. älskar hur du kan få fram så stora känslor genom ett fönster.
2011-11-24

  Anya VIP
Önskande och vemodigt.
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Evigt Eko
Evigt Eko