det är inte alltid lätt att vara trevlig, när man inte mår bra

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte alltid lätt att vara trevlig, när man inte mår bra




IBLAND ÄR DET SVÅRT

 

ibland så händer det

att jag säger något

som inte var menat

inte skulle ha blivit

sagt

 

just nu så har det hänt igen

det var inga snälla ord som

kom ut ur min vän

 

att försöka förklara varför

det blir så ibland det är

inte lätt

 

nästa gång vi möts så ska

jag försöka tala om hur

jag kände mig vid vårt

möte i dag

 

värken som plågar mig värre

än på länge har fått mig att

tappa tålamodet orkar inte

med mig själv

 

därför blev det som det blev

jag fräste något till svar på

din fråga

 

jag kan inte med skvaller

än mindre när jag inte mår

bra då reser jag ragg och

alla mina taggar fälls ut

 

så nu hoppas jag att få

sova gott få vakna till

en ny dag med mindre

värk

 

 

anits 23 november 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-24 00:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
En ärlig text. Hoppas det ordnar sig.
2011-11-24

  Eva Helene VIP
Öppet och ärligt skrivet.
2011-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Vi är ofullkomliga och ibland hoppar grodorna fram.
Men Herren kan hjälpa oss så att även vårt tal helgas. Det är dock en livslång process.
Bibeln talar i Jakobs brev om att den som lyckas tygla sin tunga är fullkomlig...
2011-11-24

  Bibbi VIP
Lätt hänt och man får förlåta sig själv vilket ibland kan vara det svåraste.
2011-11-24

  ULJO
Ibland är det mänskligt att floden rinner över, inget du behöver ha dåligt samvete för. Sov nu gott, imorgon är en ny dag med nya möjligheter.
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP