eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Det är stökigt därute i natten

 

 

natten är här

det lyser av ljusstakar

i många fönster

 

utanför mitt fönster

är det stökigt nu i kväll

bilar som kör

människor som gapar

och skriker

 

jag är trött

behöver sova inför

morgondagen

 

men så länge det är stökigt

törs jag inte gå till sängs

 

ser ut genom fönstret

förstår att jag inte är ensam

som störs av att det är oroligt

därute

 

ser mannen som brukar gå ut

och lugna ner dom som är

stökiga

 

han ser mig visar med handen

att det är lugnt det är bra att

ha någon som törs säga till

 

nu känns det lugnt dags att sova

i morgon är en ny dag och vad

den har att erbjuda det vet jag

inte nu, men i morgon kväll

har jag fått svar på mina funderingar

 

 

 

anits 25 november 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-26 00:03



Bookmark and Share


    Shush
Fint skrivet:). Du vet hur man fångar läsaren.
2011-11-28

  Lars Hedlin
Inlevelse....
2011-11-27

  arja savela
Här slog dem sönder min särbos bil förra helgen så pass mycket att den måste skrotas! Jobbig vecka har det varit....
2011-11-27

  Bibbi VIP
Skriver under på Ronny Berk
2011-11-27

  ULJO
Du bjuer på dig själv som ingen annan, det uppskattar jag verkligen. Inlevelsen och framförallt modet.
2011-11-26

  Ronny Berk
väl förmedlat känslan av oro- men även förtröstan inför den nya dagen !
2011-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Där spriten går in går vettet ut men där Jesus går in går djävulen ut.
2011-11-26

  Mr Lindemann VIP
Bra med någon som säger vart skåpet skall stå!
2011-11-26

  Anya VIP
Jobbigt med stökiga människor. hoppaas det lugnade ner sig. Bra att någon vågar säga ifrån.
2011-11-26

    Birgersdotter VIP
skönt nån som vågar säga ifrån...
2011-11-26

  Vici
Fint med en man i ens
närhet som kan hålla
buset i schack!

Hoppas du fått sova något
också.

Kram!
2011-11-26

    ej medlem längre
Jag går till....tack!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP