eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Det är så tröttsamt

 

 

det händer ibland

om det är något

till tröst

 

att hårda ord blir sagda

jag har lärt mig genom

åren att låta dessa ord

rinna av mig som vatten

 

du kan inte veta

att jag ofta tänker

på dig och varför

du gör som du gör

 

du har aldrig tid att lyssna

på mig och vad jag vill säga

du avbryter börjar berätta

om vad ni gör och har gjort

 

det gör mig väldigt ledsen

men när jag tänker efter

så kan jag ana att du känner

oro

 

att bli äldre kan vara svårt

att inte orka som man tidigare

kanske är ännu svårare

 

så därför måste du bevisa

hur duktig du är som gör

allt det där som jag inte kan

och orkar

 

för mig behöver du inte

bevisa något jag är glad

för att du ringer ibland

jag vill inte tappa kontakten

 

du är den enda jag har kvar

sedan barndomensdagar

så därför tänker jag på

just dig i kväll

 

 

anits 27 november 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-28 00:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
En varm text om vänskap.
2011-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Berörande. Känner igen mycket i
din fina beskrivning.
2011-11-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-29

  aol
en så berörande insikt du har,
2011-11-28

  Eva Helene VIP
Ledsamt när det inte blir ett samtal där båda får komma till tals.
2011-11-28

  poetryGirl
Ja, dina rader de känns igen...
2011-11-28

  Kungsfågeln
Tack för att du delade med dig av dessa ord... känns in, känns igen.
2011-11-28

  Michaela Dutius
En dikt som beskriver trohet och insikt när de båda är som bäst!
2011-11-28

  Larz Gustafsson VIP
En del är så fulla av sig själv att de har huvudet i stjärten.
2011-11-28

  Lars Hedlin
En fin insikt!
2011-11-28

  Bibbi VIP
Fint av Dig.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP