Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

Människor säger att Herren är den enda som har rätt att döma.
Barn säger att endast deras föräldrar kan döma en.
Vem har rätten att döma?
Vem har rätten att trycka ned en människa så mycket att hon en dag inte ens kunna förmå sig att se solen igen?
Den dystra känslan som bankar inombords av människors illvilja.
Känslan som vill få en att må illa.
Känslan som endast har en utväg…




Fri vers av Shanaynay
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay