Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på latsidan.

 

 

Det liksom finns så mycket att skriva om

men vet inte hur och var jag ska börja

eller om jag bara ska skita i det och 

hoppas på att orden bara tynar bort

som snön på varma gator i ett land

där vi, folket, ligger så att säga lite på latsidan 

för att göra en förändring i resten

av världen när vi har resurserna

för att förändra en hel del som

absolut inte står rätt till.

Stå upp och visa,

vad DU tycker!




Fri vers av Kape
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape