Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetshänder som tvättas.

 

 

Ordbajseri på fintoaletten.

Samvetshänder som tvättas.

 

Skiten sitter kvar för alltid.

Händerna blir aldrig rena.

 




Fri vers av Kape
Läst 1900 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape