Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MAN VINKAR ADJÖ TILL BOMBI BITT

när man vinkar adjö

till bombi bitt

till allt det som man såg

som tryggt och fritt

lyser solen i svartvitt

retroaktivt

brister hjärtat i lönndom

retrospektivt

 

 

 

när man vinkar farväl

till bombi bitt

till det liv jag betraktade

som mitt

snurrar möllan idylliskt

rart och agrart

sveper bitterljuv bris in

så underbart

 

 

 

jag har vinkat adjö

till bombi bitt

jag har fått himmelsk frid

i hjärtat mitt

landar lyckligt och sant på

trons säkra grund

efter utflykten till en

minnenas lund

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-17 08:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och berörande skrivet
tänkvärda rader
2011-12-17

  cilax VIP
fin poesi, speciellt de två första stroferna
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP