Nej men, håll nu inte PÅ...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej men, håll nu inte PÅ...




LEVERERA ELLER DÖ

leverera eller dö

undangömd sår inget frö

okänd, frånkänd eller känd

has been eller en legend

leverera inom kort

annars glöms du kanske bort

allting flimrar fram så fort

endast STORT kan ses som gjort

 

upp med något illa kvickt

folk förväntar sig en dikt

var en duktig idiot

producera! fyll din kvot!

krysta starkt och ett, tu, tre

föder du en exposé

man får inte vara slö

leverera eller dö

 

 

platsen vid vårt stora bord

som är din är tom på ord

är du tömd så blir du glömd

torkar du så är du dömd

somna nöjd som sagans prins

när du visat att du finns

du har blivit vad du gör

en fanatisk fabrikör

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 20:21



Bookmark and Share


  Anna Maris
Mitt i prick. Mycket bra, som vanligt.
2011-12-18

  Anna Maris
Mitt i prick. Mycket bra, som vanligt.
2011-12-18

  Maiah VIP
Människan är en berättelse. Det finns alltid något att berätta om man vill men tomt är det inte...
2011-12-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet om hur man ska vara
för att bli accepterad
2011-12-18

  Måna N. Berger
Bra om det nya tvånget som pålagts våra skuldror: syns du inte så finns du inte.
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP