Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek!


KaffeTår!

Älskade droppar i kaffekoppar
stor eller liten
Sockrad,mjölk eller svart

Inga vågor eller skummande
skvalp

Ljuder...sjuder
Dofter ...arom

Dagens energi

Jag tror jag tar en påtår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-17 23:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mmm gott med kaffe! :)
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"