MARANA, TA! Kom, Herre Jesus! (1 Kor 16:22)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARANA, TA! Kom, Herre Jesus! (1 Kor 16:22)




SVANAR I DECEMBER

jag såg svanar

så här års

en ovanlig syn

vackra kroppar

som lyste upp

midvinterskyn

varma nejder

är målet

för långflygningen

dröjer Jesus

ser jag dem

till våren igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 12:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP