Julkrubbor ska man sparka sönder med marschkängor.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julkrubbor ska man sparka sönder med marschkängor.




TILL VEM SKULLE VI GÅ?

det här är ingen lek

och ingen nöjestripp

men vill du hoppa av

så bara stick och slipp

två viljor drar i dig

vad vill du själv, min vän?

vår tid är mycket kort

så varför slösa den

på satans sändebud?

som eftersträvar makt

nej, ge dig helt åt Gud

och gör som Han har sagt

Han vill oss bara väl

men har Sitt Eget sätt

att tala till din själ

om helighet och rätt

visst är du fri att gå

och vända Gud din rygg

men vart ska du gå då?

och hur ska du bli trygg?

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och Han accepterar inget julfirande.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP