Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

Mörkare än så här blir det inte
Det vänder idag
Snart är den här igen, våren
Med sina ljumna vindar, värmande solarmar, spirande gräs

Midvintersolstånd ger oss tillstånd
att äntligen ana ljuset, bara vetskapen om att det sker
ger tröst i en trött kropp
Jag ska fira in våren idag, du vet, det vänder nu
på alla plan.

 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 08:41



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Hoppfull, värmande text!
2011-12-22

  stenen/ Yv Ericsson
åååå! vilken härligt hoppfull dikt! Blev glad!
Och nu utmanar jag dig, i varför du skriver.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou