Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISEBEL - ETT SATANS REDSKAP

njutningslystna, djävulska hynda

du som vill få gudsmän att synda

en förgänglig sådd producerar

det som bryter ner och torterar

lättsinnet blir tungsinnets öken

gastkramar ditt sinne som spöken

kättjefulla, ondsinta slampa

dina golv vill jag aldrig trampa

 

 

LARZ GUSTAFSSON     22/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 13:53



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra poetat Larza

Mvh
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP