Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLYERTSTECKNING

en dikt om din skönhet

känns inadekvat

om än levererad

på gyllene fat

garnerad med aldrig

så tjusiga ting

förblir den dock bara

en blyertsteckning

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 14:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-12-24

    Tea Alex
Åh, ja. Det är svårt att beskriva skönhet i ord. Fint känns det dock när någon försöker.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP