Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänder ett ljus för en vän




Tack för att du finns

 

när dagen känns mörk

solen inte lyser

när fåglarna slutar

att sjunga

 

när dagen blir till natt

och natten blir till dag

 

att då ha en vän som

förstår ringer säger ord

som gör gott

 

att veta att någon ser

bryr sig förstår att det

är något som är fel

 

tacksam att du finns

trots att det är långt

emellan oss

 

så är det som du anar

när jag inte mår bra då

är det så gott att höra

din röst

 

efter att vi pratat en stund

du fått veta hur det är med

mig så blir samtalet lätt

 

du får mig att skratta

tänka framåt planera

något trevligt när det

är dags att sommaren

är här

 

så tack kära du för att

allt stöd och tack för

att du finns för mig när

allt känns tungt och svårt

 

 

 

 

anits 28 december 2011

 

 

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-28 23:54



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
berör en härligt underbar vänskapsdikt.
2012-01-02

  Anya VIP
En text som berör mig. Mycket fint!
2011-12-29

    Birgersdotter VIP
så fint och kärleksfullt kram
2011-12-29

  Michaela Dutius
En vän som är guld värd vackert besjungen av dig!
2011-12-29

  poetryGirl
Det får man vara mycket tacksam för!
2011-12-29

  Eva Helene VIP
En sådan vän är guld värd. Fint!
2011-12-29

    sajo
Du är verkligen en sann vän som ställer upp och finns när det jobbigt är och lånar ut ett öra och bara finns med din närhet. Det är mycket värt.

Gillar din text.
2011-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Sådana vänner är värda mer än sin vikt i guld.
2011-12-29

  Lars Hedlin
Underbar hyllning!
2011-12-29

  arja savela
Fin hyllng till äkta vän
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP