Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexordslängtan

Inget är sig likt.Du fattas.


Var beredd våga.Du blev rädd.


Kärleken är din varma längtans röst.


Pirr i magen över hemlig tanke.

I mitt hjärta finns du alltid.

Tankens kraft får under att hända.

Vi gillar varandra.Ändra de du!

Hjärtat glittrar av dina underbara ord.

Ditt sms får väggarna att sjunga.

Idag är jag glad.Du såg.

Nära dig i dansen.Hjärtat flyger.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-02 22:50



Bookmark and Share


  Järnkatten
Det bubblar om din längtan, applåder!
2012-01-04

  Linda CH VIP
Alla är fina och finast är de sista två!
2012-01-04

  anits VIP
En härlig text gillar den
Idag är jag glad. Du såg
2012-01-03

  Anira
Härlig text Du fick till där ......gillar sättet du skrev här

Fiiint!!!!!!!!!
2012-01-03

  Anya VIP
Gillar, särskilt: Idag är jag glad.Du såg.
Säger så mycket!
2012-01-03

  Ninananonia VIP
hihi ord ska det stå...
2012-01-02

  lodjuret/seglare VIP
Tycker om att den saknar en del av de onödiga 'mellanord' som texter så ofta är fyllda av. Här lämnas läsaren att tänka själv också, inte bara igenkännande och känsla av utlämnande.
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Varma fina ore av längtan...tycker mycket om
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP