Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATAKLYSMISK

katta, varför blir du inte

kataklysmisk

så du vidgar din potential?

visst, jag håller med, det

innebär en viss risk

och du hävdar att du gjort ditt val

men om du lät stormen gå mot

de ikoner

som institutionen målat dit

om du pulveriserar dem till

neutroner

blir din canvas förbehållslöst vit

 

 

 

det ska alltid tjatas om

ikonoklaster

jag är kanske den som tjatar mest

om jag överröstar gammalt

stenkaksknaster

uppnår jag ett mål med min protest

nu är det på tiden att vi

byter skiva

för pragmatiker är statiska

våga vara vildsinta och subversiva

kataklysmiskt karismatiska

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP