Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min vän..


Om änglar finns...

Om änglar finns
har jag träffat en...
De måste vara som du
Utsända från himlen
att se och sprida kärlek
Vara fylld av sån skimrande kraft
så att alla i dess närhet
får styrka och känner
vänskapens vingar
smeka sitt hjärta.
Alla behöver bli sedd
Du ser mig.
Känn tankens vingar.
De virvlar i en tankepiruett
till dig.Kram




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-05 06:50



Bookmark and Share


  Vici
Mycket fint skrivet!

En riktig vän är mer värd
än änglar till och med...

Änglar finns!
Och vänner med!

:-)
2012-01-05

  Ronny Berk
vänskaps värde väl förmedlat, diktarjagets tacksamhet inför !
2012-01-05

  Anira VIP
Vacker vän du har ...Änglar kommer i många skepnader ....vårda...
2012-01-05

  Ninananonia VIP
Underbar.. jag älskar den :) :) tack

bokmärker ...
2012-01-05

  Anya VIP
Fin text om vänskap.
2012-01-05

  Seglaren
Det är en rar dikt.
Den rad som jag tycker räddar eller gör dikten är:
"Alla behöver bli sedd"
Den bryter att allt är frid och fröjd.

När allt är vackert och allt är bra så blir det lätt ointressant. Det behövs en chokerande Åskskur ibland. Med Blixt och Dunder. Det ger den svarta bakgrund som gör det sköna ännu skönare.

Hoppas du förstår vad jag menar.
Vänlig hälsning
2012-01-05

  anita VIP
Super bra dikt
2012-01-05

    ej medlem längre
Gott att ha en sådan fin vän.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP