Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄRDOM FRÅN NEHEMJA

här vilade ledsamheter

nu är de tyvärr på benen

när jag hade sänkt beredskap

så kom de och intog scenen

när muren ska byggas bör man

ha svärdet sitt fäst vid höften

och blicken orubbligt fäst vid

Guds rika och dyra löften

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP