Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lätt man är sin egen fångvaktare...


Meningen med livet

Meningen med livet
är att krypa under mitt eget stängsel
när det vill hindra mig att leva
Då kan jag omfamna livet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-06 07:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket klokt tänkt...
2012-01-09

  anits VIP
Vackra kloka tankar
2012-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inhägnader som främjar livet, skapade för att bevara och försvara det.
2012-01-06

  Fredrik P. VIP
"Vad rätt du tänkt"
2012-01-06

    Rolf Zandén
Skön känsla griper.
2012-01-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om denna!

Denna text är nu inlänkad i stafetten meningenmedlivet, katalogen finns på
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1418017

2012-01-06

    ej medlem längre
Åh så bra!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP