Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig gran

Nu är snart julen slut
när julgranen ska slängs ut
Då ligger många barr på golvet här
som en grön matta mot ytterdörren där.
Enstaka gömmer sig för dammsugaren med list
gör sig påminda vid midsommar-det är lite trist
Men än står den grön och fin och lyser
och jag sitter här och myser




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-06 07:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter som en skön stund
så sitt och mys, det är du värd
2012-01-06

  Anira
Avsked till en gran....ja ....de är värda många ord....


Blickar in i det för sista gången ...med kaffe koppen i handen ...i alla fall gör jag det...

Fiiiiint
2012-01-06

  Vici
Känns igen...;-)

Haft flyt och sluppit barrandet
i år dock.

Mysigt och stämningsfullt
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP