Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JET SET DUO

ni var en jet set duo

och männen var er publik

ni sågs i sammanhang där

det spelades livemusik

svalt och sofistikerat

ni stod på en hög nivå

vi som stod nedanför höll

till godo med att se på

 

 

undrar vart ni tog vägen

jag tänker på er ibland

tänker på tonårsdrömmar

som alltid rann ut i sand

minns hur en värld höll andan

när ni passerade

hänförda av er skönhet

djupt fascinerade

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-01-06 11:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra flyt om minnenas dar..
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP