Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas och dröm!

Hoppas och dröm

Tvåsamhetens vind
glädjen över kärlekens magi

Litar på öppna känslor




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-07 02:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint..
2012-01-09

  mare VIP
Yes ;))
2012-01-07

  Blåbäret
öppna känslor, en ärlighet att få känna och vidare ge utan risk för missförstånd och tvivel...
2012-01-07

    Birgersdotter VIP
Ja ...hoppas och dröm
2012-01-07

    lory
enkelhet som sveper om storhet utan egos röst
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin