Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER OCH PÅ VÄG

efter alla helger

och på väg mot vår igen

trots det där som plågar

ser jag ljust på framtiden

ingenting kan skilja mig

från Jesus har Han sagt

Han är Gud och det är bara

Han som har all makt

 

 

efter alla helger

är det mörkaste passé

orkar inte spekulera i teodicé

helande är barnens bröd

och tilhör alltså mig

så vad annat kan jag göra, Gud

än tacka Dig?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-01-07 11:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Viktigt att vara tacksam...till Gud..
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP