Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIG IHJÄL MIG OCH SKYLL PÅ TIDSBRIST

tig ihjäl mig

och skyll på tidsbrist

i mitt kök nöts mitt tålamod

tig ihjäl mig

jag har min tidsfrist

och försoning i Jesu blod

tig ihjäl mig

låt bli att svara

psykisk press är ett livsvillkor

tig ihjäl mig

vänta ni bara

allt går framåt

snart är det vår

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/1 2012

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2012-01-07 19:19



Bookmark and Share


  anits VIP
så sant snart är det vår
2012-01-09

  mare VIP
Så sant,och snart är det vår ;)
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP