Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HANDLAR OM JESUS

 

målet och meningen

är Du

friden och reningen

är Du

återföreningen

är Du

omskrivne telningen

är Du

 

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes; Messias
lade tetris
rader, med tillvaron
för att vinna
försvinna,
och placera sig högst
på the High Score of Life


...och jag gillar dina rimmande rader. Härlig dikt.
2012-01-09

  anits VIP
Sanna ord
2012-01-09

  mare VIP
Sant !
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP