Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kär vän som jag mötte idag,han fick sin juleklapp från mig just idag. Tiden innan räckte aldrig till,men än kär vän,där står alltid kvar,vilken årstid än de må va,julklapp tidig eller sen,välj själv!!!! GoD JuL Och ettÄnnu Bättre GoTT NyTT År/Kär


Julklappsrim!

Alla välvalda välrundade smaker i dryck jag ger

Ett smakprov på mjödens resa
genom smakrika levande
en naturlig dryck
för en poet

Vinet sippas

Ölen njutbart ¨Klunkas¨i strupen kall

Organiskt Kaltenberg....Kan stiga än åt huvudet
Går på knäna....Golden Pride
Belgiens runda kurvor....JA! SEX procent

En återställare på 2,8%
Ett ljust lageröl

Det är min filosofi är att vara

/Ksj




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-08 19:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finurlig! :)
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"