Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrysta sekunder

Fastfrysta sekunder
förstelnade ögonblick
För länge sedan borta
levande
Gripbara
luftslott
Närvarande
tomma intet
Kommer och far
gör sig påminda
Av en ton.
en färg
ett ord
Av ingenting alls
Betyder
att du betytt
och betyder
Fnns här
I allt
och inget






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-09 18:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vackert
2012-01-09

  Ninananonia VIP
Berörande och vackert...
2012-01-09

    ej medlem längre
En mycket vacker text!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP