Och måste få göra det också!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och måste få göra det också!




LIV VILL BLOMSTRA

människor vi känner oss

trygga med

människor vi gärna vill

bygga med

tryggare blir dugliga

byggare

vissa gör oss tafatta

skyggare

 

LARZ GUSTAFSSON   9/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 21:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inga fascistsvin ska trampa på mina blommor. Då smäller det.
2012-01-10

  anits VIP
Så fint skrivet, att låta livet
blomstra
2012-01-09

  Måna N. Berger
Då hänger jag med och instämmer helhjärtat!
2012-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag menade alltså att livet måste få blomstra.
2012-01-09

  Måna N. Berger
Måste få, kanhända, men dem skyggar man för.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP