Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat vet..

När hjärtat vet vad det ska leta
då hittas det som är tänkt
att hittas.
Gåtor och ordspår
ligger och väntar.
Det gäller att titta noga
och klura ur svaren
I vindens sus kan facit ibland höras
Lyssna inåt
då hörs det utåt
Fånga
tonen
Livet finns däri




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-09 21:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert ..visst är det så..viktigt att lyssna inåt
2012-01-10

  TT
...bra liten text som tål att läsas många gånger...klurig och bra!
2012-01-10

  anits VIP
Underbar poesi
2012-01-10

    AA VIP
Fin text. Gillar din beskrvning sv livet i tonarter. Det gäller att hitta sin egen ton.
2012-01-10

    ej medlem längre
Gillar din korta dikt. Jag frågar mig om det någonsin finns ett facit. Det finns en berättelse som vi alla är en del av, ett okänt land, ett terra nova. Att ställa frågor/söka är (ibland) större än att komma med svaren. Däri finns en annan ton, ett annat liv.

Du skriver vackert.
2012-01-09

  Ninananonia VIP
Visst är det så :) hjärtat vet..
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP