Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm min tanke

Värm min tanke
i dina kupade händer
Fyll den med vackra ord
som bara är för dig och mig.
Låt de flyga i vinden
och landa vid mitt öra.
Viska så ska jag höra
det jag redan vet.
Ord som lever sitt egna liv
för oss två
i en vinternatt.







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-10 19:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vacker är din dikt dina ord värmer
mig som läser
2012-01-11

  Anya VIP
Åhh så ömsint och vackert. Blir varm av dina fina ord. Tack!
2012-01-11

  Quasimodo
Samspel och närhet till det som bara två kan ha och veta!
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Ler...
2012-01-10

  Rise Little One
Så varma fina ord...
2012-01-10

    ej medlem längre
Vackra ord !!!
2012-01-10

    ej medlem längre
Men så vackert!
2012-01-10

    ej medlem längre
så vackert!!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP