Tillägnad min älskade syster i Kristus, Nina Hagen. Med mycket kärlek och stor beundran.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad min älskade syster i Kristus, Nina Hagen. Med mycket kärlek och stor beundran.




VILDA ELD

vilda eld

brinn för livet

vilda eld

det står skrivet

att det blivit dig givet

vilda eld

stolta

frigjorda

flamma

vilda eld

syster

kämpe

och mamma

vilda eld

ramponera och

ramma

vilda eld

i en fri barnaskara

vilda eld

får du älska och vara

får du tro

och förklara

vilda eld

jag

beundrare

broder

vilda eld

tysklands

skönaste moder

Jesus står

vid vårt roder

vilda eld

jag bad Gud

om en ynnest

vilda eld

att få se dig

som min gäst

det blir

årtusendets fest

vilda eld

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP