Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 11 anuari 2009




En dag i taget

 

  

gårdagen gick sin gilla gång

dagen i dag är ny nu väntar

nya möjligheter innan dag

blir till natt

 

det är plusgrader utanför

mitt fönster ser jag sparken

som tåligt väntar på mig

 

det är dags för mig att ta

en sparktur det går aldrig

att veta när vädret tänker

ändra sig

 

att ta dagen som är inte se

bakåt gårdagen denblev som

den blev morgondagen blir

ett nytt kapitel i mitt liv

 

en dag i taget att få tänka

bara på den dagen som är

det är för mig att leva

 

 

anits 11 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-11 17:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den var bra :)
2012-01-11

  Bibbi VIP
Viktig sanning.
2012-01-11

  Eva Helene VIP
Gott att kunna leva i nuet.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP