Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är vettigt...

Allt som är vettigt
allt som är sant
Saknar betydelse
så länge
Din röst
spelar sällsamma toner
på osynliga strängar
Så synliga djupt i mitt hjärtas
glöd
Kan inte se
bara förnimma
lycka.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-11 21:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Väldigt vackert
2012-01-12

  Järnkatten
Mycket fint fångad känsla :)...
2012-01-12

  TT
...en text fylld av just det där som man känner när man tycker om någon...fint fångad stämning!!!
2012-01-12

  Jakob Drakros
Underbar.
:)
2012-01-12

    ej medlem längre
Klara vackra ord....som musik.
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Ja och du kan känna den :)
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP