Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själanatt


Jag har närt mina mardrömmar vid min barm
tryckt dem tätt mot mitt kött
tröstat, uppmuntrat,
tills jag ej längre ser någon skillnad
mellan sanning och dröm
där själanatten
har blivit
min

fångvaktare





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 637 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-12 12:59



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
När man läser texten är det som att
själen vänt sig ut och in,,
och den hittar inte vägen tillbaka,,
Kan jag lita på det jag känner är rätt?
(min tolkning av dina ord)

Friheten finns utanför dörren som en synvilla,,
eller ?
2012-01-16

  miljas
Makalöst snyggt. Estetiskt och sant poetiskt.
2012-01-15

    ej medlem längre
Tycker mycket om din text!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson