Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
96.02.14


Flykten - Väntan



Flykten
den oövervinneliga
längtan till frihet
alltid förknippad
med lycka

*

Väntan
på livet
att sakta åldras
förbi dina drömmar




Fri vers av Nightngale
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-01-21 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale