Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand på axel...

En hand på min axel
en fjäderlätt smekning
på min kind
Mer behövdes inte
du såg
Stenen lättade
du delade
En kort sekund
fick jag vila i din blick




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-13 15:15



Bookmark and Share


  Järnkatten
Starkt berörande om hur vi bör ta vara på varandra...
2012-01-14

  Ninananonia VIP
mm njutningsfulla ögonblick...när någon ser... så djupt... :)
2012-01-13

  bittemi VIP
Fint!
2012-01-13

  Linda CH VIP
En berörande dikt om ömhet och förståelse.
2012-01-13

  Anya VIP
Fint om att finnas till för varandra.
2012-01-13

  thyra
Trygghet och tillit utstrålar din text. Fint!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP