Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Du får låna min verklighet
så lånar jag din
Tillsammans kan vi
säkert klura ut
var vi ska sätta ner fötterna




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-13 15:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
finurlig text om livets krånglihet
2012-01-13

  Ninananonia VIP
Hihi.. ja det är härligt i sig :)
2012-01-13

  Anya VIP
Jaa så sant. Vackert om vänskap.
2012-01-13

  bittemi VIP
Ja vi behöver nog varandras verkligheter för att se bättre. Bra skrivet!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP