Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i ett vemod...


Jag vill bara känna lyckan....

Nu vill jag bara känna lyckan
låna den en kort sekund.
Känna den smyga genom mitt bröst
bli överraskad med magpirr
Bara ta ett glädjeskutt
och sjunga en sång.
Glittra lite i ögat
njuta av känslan i min kropp
Nu vill jag bara känna lyckan
bygga bo en stund här hos mig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-15 09:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker längtan
2012-01-15

  Seglaren
En text att bli glad och lycklig av.
Skriven mitt i ett vemod ....
2012-01-15

  lodjuret/seglare VIP
jag önskar, som så ofta i ett tänkt 'förut', textjaget som 'lycka till'
2012-01-15

  Ninananonia VIP
Längtansfull text..gillar...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP