Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt med en vän

När livet lägger krokben
och det är fler uppförsbackar
än nedförsbackar
Då är det skönt att ha en vän
Då börjar sakta lätta fåglar flyga
och en raksträcka närmar sig




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-15 11:03



Bookmark and Share


  Seglaren
Man blir glad. Det finns hopp,
om man har en bra vän.
2012-01-15

  Linda CH VIP
Fint beskrivet av glädjen av att ha en nära vän!
2012-01-15

    ej medlem längre
jättefint
2012-01-15

  Ninananonia VIP
:) härligt
2012-01-15

  lodjuret/seglare VIP
Jo, är det blott kurvor man ser, när det är en vän man istället vill hitta i havet av människor. Då är en så där rak sträckning, i någons rygg, vad man kan önska sig. En vän i handen är förstås minst precis lika bra som tio fåglar i skogen.
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP