Foxy lady...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foxy lady...




NEONSKOGENS RÄVHONOR

neonskogens rävhonor

är ute i natt

och varghanen spanar

för att hinna ifatt

hans liv sprang ifrån honom

och höll sen distans

han gav aldrig tonåren

en genuin chans

 

 

neonskogens rävhonor

parfymer och smink

med hår ner på ryggen

eller kortklippt som pink

när city förvandlas

till en stor fatabur

så byter folk skepnad

och förvandlas till djur

 

 

 

men hej, alla rävhonor

som gästspelat i

min dröm, fantasierna

och min poesi

den jordiska lyckokicken

kommer och går

men himmelens härlighet

och fröjder består

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/1 2012

 

 

Hellre Herrans fröjder än Fjärran Höjder.

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-15 18:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Just det, himmelens härlighet består ;)
2012-01-16

  Mats Henricson
Häftigt metaforisk poesi , bokmärker !
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP