Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




TULPANER

 

  

så fann jag då idag det jag längtade

efter igår en vacker bukett

 

 

en bukett med lila tulpaner kunde

inte motstå dom såg så ensam ut

där den stod i ett hörn i affären

 

nu pryder den bokhyllan i mitt

vardagsrum har en känsla att

våren smugit sig in

 

lite tidigt kanske men jag njuter

av min bukett med lila tulpaner

så länge jag får den att överleva

 

 

 

 

anits 15 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-15 23:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint! Tack för bilden.
2012-01-17

  Sofhia Wirström
fint skrivet, längtar också till våren nu.
2012-01-17

  Lars Hedlin
Härligt fint!
2012-01-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2012-01-16

  Eva Helene VIP
Vad gjorde vi utan tulpaner denna mörka tid? Fint.
2012-01-16

  aol
vackert vännen, tyckte om denna
2012-01-16

  Bibbi VIP
Ljuvligt och minner om våren...
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP