Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO ( 6 - ORDS NOVELL )

 

  

 

fjärilsmage

oro inför

mitt sjukhus besök

 

 

 

 

anits 16 januari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-16 08:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kort och kärnfullt!
2012-01-17

  Lars Hedlin
Sänder en kram! :)
2012-01-16

    Bo Bjelvehammar
de orrnar saj, som vi sajer i Skåne
2012-01-16

  LassO
som bilprovningen ;=) Men bilen har den fördelan att man kan byta eländet om man vill
2012-01-16

  Bibbi VIP
Känner igen mig i Dig.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP