Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARANDETS APTITLIGA SÄLLHET

frånvaro ger utrymme

för spekulation

men berövar massorna

ejakulation

närvaro i nuet är

ett fullödigt liv

samvaro i frihet är

ett alternativ

 

 

jag behöver ingen konjak

ingen champagne

allt jag önskar är en

korrigeringskampanj

våg på våg av verklighetens

utmaningar

och aprilljus på tapeten -

föraningar...

 

 

tillvaron kan inrymma

en rad sensationer

inte bara kassaklirr

och maskineri

östanvindens tigervrål

gav levnadsvisdom

men på grund av hjärtats hål

var insidan tom

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 18:26



Bookmark and Share


  anits VIP
En stark och berörande text
2012-01-18

    Tea Alex
Missmodigt men ändå med hopp.
2012-01-17

  Måna N. Berger
Starkt och öppet. Hela texten andas aning om frihet och "aprilljus på tapeten".
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP